Een culinair avondje uit

Te bestellen in waarden 
van €5,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij
3000+ restaurants

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Speciaal voor de Bourgondiër

De 'Een culinair avondje uit' is een themakaart van Diner Cadeau, speciaal ontwikkeld om uw geschenk nog persoonlijker te maken. Dit is een ideaal cadeau voor iemand die van culinaire gerechten, meerdere gangen en bijpassende wijnen houdt. Te besteden bij één van de 3000+ restaurants die mee doen met Diner Cadeau. Er zitten zelfs een aantal sterrenrestaurants bij! Bestel dus nu deze leuke themakaart en u heeft snel een leuk cadeau in huis.

Deze cadaukaart is te besteden tot twee jaar na aankoop. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Geef een culinaire belevenis

Wanneer er iets te vieren valt, is gezellig uit eten gaan bij een goed restaurant altijd een leuke manier om dat te doen. Voor grote gebeurtenissen, maar ook voor kleine feestelijkheden of om gewoon samen de goede dingen in het leven te vieren. Het is een manier om tijd te maken voor elkaar en samen een leuke avond te beleven, en een leuke avond uit is dan ook een leuk gebaar om cadeau te geven! Het schenken van een avond culinair genieten word voor u nu extra leuk, persoonlijk en makkelijk gemaakt doordat u nu de “Een culinair avondje uit” thema cadeaukaart kunst schenken. De “Een culinair avondje uit” thema cadeaukaart is een onderdeel van Diner Cadeau en kan daarom worden besteed bij meer dan 3000 aangesloten restaurants die zich bevinden in heel Nederland. De restaurants die zijn aangesloten zijn zeer verschillend wat betreft sfeer, prijs en keuken, dus voor iedere avond uit die de ontvanger in gedachten heeft is er wel een geschikt restaurant in de buurt dat de “Een culinair avondje uit” thema cadeaukaart van Diner Cadeau accepteert. 

Themakaart online bestellen

De “Een culinair avondje uit” thema cadeaukaart ziet eruit als een pinpas en werkt ook op die manier. Hij past handig in de portemonnee en via het pinapparaat van de deelnemende restaurants kan het saldo op de kaart verzilverd worden. Hoe hoog het saldo op de kaart is, dat heeft u als gever uiteraard voor het zeggen. U kunt een bedrag op de cadeaukaart laden tussen de €5,- en de €150,-, dus voor zowel grote gebeurtenissen en voor kleine cadeaumomenten kan de “Een culinair avondje uit” thema cadeaukaart geschikt zijn. De ontvanger kan het saldo op de kaart in één keer uitgeven, maar hij of zij kan er ook voor kiezen om het bedrag over meerdere restaurantbezoeken te spreiden. Na een transactie blijft het resterende saldo op de cadeaukaart staan en is klaar voor gebruik bij een volgend bezoek.