Goede Doelen Diner Cadeau

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Een diner én een
goed doel steunen

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

15% naar het goede doel

Wilt u iemand een leuke avond uit eten cadeau doen én zeven goede doelen steunen? Dat is nu mogelijk met de Goede Doelen Diner Cadeaukaart. 15% van de door u gekozen kaartwaarde gaat naar 7 goede doelen die samenwerken met Diner Cadeau. Het gaat om ReumaNederland, UNICEF, War Child, Natuurmonumenten, CliniClowns, KNGF Geleidehonden en KWF Kankerbestrijding. U betaalt daar overigens niets extra's voor. De ontvanger kan ondertussen gewoon voor het hele bedrag uit eten gaan bij één van de 2500+ aangesloten restaurants in Nederland. Bestel dus gauw de leuke Goede Doelen Diner Cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Goede Doelen Diner Cadeau geven?

Wilt u iemand een leuke avond uit eten schenken, en tegelijkertijd iets doen voor een goed doel? Dit is nu mogelijk met de Goede Doelen Diner Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is een onderdeel van Diner Cadeau, wat betekent dat de ontvanger met de cadeaukaart heerlijk kan gaan dineren bij meer dan 3000 aangesloten restaurants. Er zit daardoor altijd wel een leuk restaurant in de buurt van de ontvanger en hij of zij kan zijn eigen ideale avond uit eten inrichten. Wat echter bijzonder is aan de Goede Doelen Diner Cadeaukaart is dat 15% van de kaartwaarde van de door u bestelde cadeaukaart naar 7 goede doelen gaat. Zo geeft u aan een vriend, familielid of collega, en tegelijk ook aan het goede doel. Zo kunt u meerdere mensen in één keer blij maken. De goede doelen die worden gesteund door de Goede Doelen Diner Cadeaukaart zijn ReumaNederland, UNICEF, War Child, Natuurmonumenten, CliniClowns, KNGF Geleidehonden en KWF Kankerbestrijding. U draagt dus bij aan de meest uiteenlopende goede doelen wanneer u deze cadeaukaart schenkt.

Hoe te bestellen

De Goede Doelen Diner Cadeaukaart werkt net als de Diner Cadeaukaart als een pinpas met een magneetstrip. De ontvanger kan op die manier eenvoudig met de kaart betalen via het pinapparaat van een deelnemend restaurant. U bepaalt als gever zelf voor welk bedrag u de cadeaukaart bestelt. Dit kan al vanaf €10,00! Van dit bedrag gaat vervolgens 15% naar de 7 genoemde goede doelen. De ontvanger kan voor het gehele bedrag heerlijk uit eten gaan bij een restaurant naar keuze. Het kost zowel de gever als de ontvanger dus niets extra's om de goede doelen te steunen. Koop dus nu de Goede Doelen Diner Cadeaukaart.