Keuze Cadeaukaart (Alsjeblieft)

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

De ontvanger kiest
zelf een cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Altijd het juiste cadeau

Wilt u iemand zelf een cadeaukaart laten kiezen? Dat is nu mogelijk met de Keuze Cadeaukaart. Ideaal als zakelijk cadeau, maar bijvoorbeeld ook als u iemand niet goed kent of als iemand veel interesses heeft. De Keuze Cadeaukaart is het meest veelzijdige cadeau! Eenvoudig te bestellen én te gebruiken. O.a. te besteden aan Bol.com, Douglas, Diner Cadeau en de Bioscoopbon. Bestel direct!

Laat uw personeel zelf een van onderstaande cadeaukaarten
kiezen met de Keuze Cadeaukaart!

Nationale Bioscoopbon
VVV Dinercheque
VVV Lekkerweg
zalando cadeaukaart
Nationale EntertainmentCard
VVV Cadeaukaart
HEMA Cadeaukaart
Efteling Giftcard

De Keuze Cadeaukaart is ook verkrijgbaar in leuke themakaarten:

HEMA Cadeaukaart
Nationale Bioscoopbon
Efteling Giftcard
VVV Dinercheque
VVV Lekkerweg
zalando cadeaukaart
Nationale EntertainmentCard
VVV Cadeaukaart

Wat is de Keuze Cadeaukaart?

De Keuze Cadeaukaart is de cadeaukaart met het grootste aanbod. Zoekt u een heel veelzijdig cadeau waarbij u de keuze helemaal aan de ontvanger laat? Dan is dit een hele goede optie voor u. Ook als u voor veel mensen tegelijk een cadeau nodig heeft, zoals voor uw werknemers of zakenrelaties, is de Keuze Cadeaukaart heel geschikt. Het uitzoeken van precies het juiste cadeau kan een lastig verhaal zijn. Met deze leuke cadeaukaart laat u dat lekker aan de ander over. De ontvanger kan online een cadeaukaart uitzoeken. Deze wordt vervolgens gratis thuis bezorgd. Keuze uit o.a. Douglas, Bol.com, Diner Cadeau, Bioscoopbon en nog veel meer. Zo zit er altijd wel een leuke cadeaukaart bij, waarmee de ontvanger weer oneindig veel keuze heeft. Met dit geschenk zit u dus altijd goed! Bestel dus nu de Keuze Cadeaukaart voor het leukste cadeau van dit moment.

Keuze Cadeaukaart online bestellen

De Keuze Cadeaukaart is heel eenvoudig te bestellen én te gebruiken. Ga naar de bestelpagina en kies eerst hoeveel cadeaukaarten u wilt hebben en met welke waarde. Elk bedrag tussen €10 en €150 is mogelijk. Wilt u verschillende cadeaukaarten met verschillende kaartwaarden? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt uw geschenk ook eenvoudig personaliseren door er een leuke verpakking of persoonlijk bericht aan toe te voegen. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo op de cadeaukaarten te laten drukken. Zo vergeten de ontvangers niet van wie ze dit mooie cadeau hebben gekregen! Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. De Keuze Cadeaukaart is ook heel eenvoudig in gebruik. De ontvanger kiest zelf een cadeaukaart door de 19-cijferige code achterop de pas in te voeren. Deze wordt vervolgens met de post bij hem of haar thuis bezorgd. Zo geeft u altijd het juiste cadeau!