Kook Cadeaukaart

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Keuze uit meer dan
10.000 kookartikelen

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Voor keukenartikelen naar keuze

De Kook Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die dol is op koken. Hobbykoks, culinaire liefhebbers en levensgenieters worden heel blij van deze cadeaukaart! De Kook Cadeaukaart wordt verzilverd in de kookwebshop met meer dan 10.000 keukenartikelen. Te besteden aan messensetten, design servies, keukenapparaten, kookboeken, pannen, bruleebranders en nog veel meer. Met de Kook Cadeaukaart kan iedereen dus wel uit de voeten! Bestel dus nu dit veelzijdige én persoonlijke cadeau.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Kook Cadeaukaart?

Kent u in uw omgeving iemand die een echte prins of prinses is in de keuken en bent u op zoek naar een leuk cadeau voor diegene? Dan hebben wij voor u nu de ideale cadeaukaart. U kunt nu namelijk iemand blij maken met een Kook Cadeaukaart! Met deze leuke culinaire cadeaukaart kan de ontvanger zich helemaal uitleven in de webshop van Suprise Kookgerei. Deze webshop beschikt over een zeer groot en veelzijdig aanbod aan kook - en keuken gerelateerde artikelen, zoals pannen, keukenmachines, glazen, koksmessen en noem het maar op! Iedere ontvanger kan in de webshop dan ook zonder twijfel hét artikel vinden dat nog ontbreekt in hun kleine kookparadijs. De artikelen in de webshop zijn onder andere van bekende merken als Villeroy & Boch, Magimix, Fissler en Oil & Vinegar en hebben een zeer goede kwaliteit en vormgeving. Zo kan iedereen wel het perfecte cadeau vinden, dat nog mist in zijn of haar keuken. Twijfel dus niet langer en geef een Kook Cadeaukaart.

Kook Cadeaukaart direct bestellen

Het Kook Cadeaukaart heeft de vorm van een pinpas en wordt wanneer u deze veilig en eenvoudig online bestelt afgeleverd bij u of bij de ontvanger thuis. De ontvanger kan vervolgens met een code op de kaart online de leukste kookcadeau uitkiezen, voor een bedrag dat u als gever op de kaart hebt laten zetten. U kunt hiervoor kiezen uit ieder bedrag tussen de €10,- en de €150,-, waardoor de Kook Cadeaukaart geschikt is voor elke cadeau gelegenheid en voor ieder budget. De ontvanger kan zelf bepalen of hij of zij het bedrag dat op de cadeaukaart staat in een maal uitgeeft, of dat hij of zij het bedrag in meerdere keren besteed. Na een transactie blijft het resterende saldo in ieder geval op de cadeaukaart staan, klaar om nog een keer gebruikt te worden door de ontvanger! Maak nu dus die keukenprins of –prinses in uw omgeving blij met dit leuke kookcadeau en wie weet wordt u binnenkort bij diegene uitgenodigd voor een heerlijk etentje!