VVV Dinercheque

VVV Dinercheque kopen
VVV Dinercheque

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Keuze uit 2200+
restaurants

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Voor een diner naar keuze

De VVV Dinercheque is één van de grootste dinerbonnen van dit moment. De ontvanger kan heerlijk eten en drinken bij één van de 2200 aangesloten restaurants. Er is dus altijd wel een leuke plek in de buurt. Met de VVV Dinercheque is het heerlijk genieten met bourgondische gerechten en bijpassende dranken. Een goed gezelschap maakt het geheel compleet! Bestel de VVV Dinercheque nu in onze webwinkel. Op werkdagen voor 17:00 besteld, is morgen in huis.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

VVV Dinercheque geven?

Bezorg iemand de avond uit eten van zijn of haar leven met de veelzijdige, leuke en bovenal culinaire VVV Dinercheque! Een cadeau dat altijd leuk is om te schenken en zeker ook om te ontvangen is een avond heerlijk uit eten met bijvoorbeeld vrienden, met familie, met een geliefde of met wie dan ook. Dit kan nu in de vorm van een leuke, veelzijdige cadeaukaart: de VVV Dinercheque. Wat deze cadeaukaart extra leuk maakt, is dat deze door de ontvanger te besteden is bij meer dan 2200 aangesloten restaurants. De ontvanger heeft dan ook een enorme keuze wanneer het erop aan komt om een restaurant uit te kiezen om de cadeaubon te gaan besteden. Omdat er overal in Nederland restaurants deelnemen aan de VVV Dinercheque, is de kans groot dat er in de buurt bij de ontvanger een restaurant is aangesloten dat bij de ontvanger in de smaak valt. Of diegene nu zin heeft in een heerlijke Italiaanse pizza of juist in een Indonesische rijsttafel en of iemand zich meer thuis voelt in een gezellige bistro of in een luxe sterren restaurant, iedereen kan met de VVV Dinercheque zijn of haar ideale avond uit eten realiseren. 

VVV Dinercheque nu bestellen

Het bestellen van een VVV Dinercheque gaat altijd makkelijk en veilig online. U kunt de cheque direct laten afleveren bij de ontvanger, maar u kunt deze ook op uw eigen adres laten afleveren zodat u de cadeaubon zelf kunt overhandigen. U kunt uw bestelling extra feestelijk laten inpakken en een persoonlijke boodschap toevoegen aan uw geschenk. Het bedrag dat u op de VVV Dinercheque laat zetten bepaalt u zelf. Dit kan al vanaf een klein bedrag, zodat u een VVV Dinercheque ook als kleinigheidje kunt geven. U schenkt dan niet een geheel verzorgde avond uit maar u draagt uw steentje bij! De cadeaukaart is vijf jaar geldig na aankoop, dus de ontvanger heeft alle tijd om zijn of haar ideale avondje in te plannen!