Weekend Ontspannen

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Keuze uit de mooiste 
bestemmingen wereldwijd.

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Voor een heerlijk weekendje weg

Wilt u iemand verassen met een weekendje weg zonder zelf alles te moeten regelen? Geef dan de Weekend Ontspannen cadeaukaart. De ontvanger mag dan zelf een leuke bestemming kiezen uit 2000+ bestemmingen van Weekendjeweg.nl en uit 500.000+ accomodaties wereldwijd van hotelgiftcard.com. Lekker wandelen in het bos of juist een culturele stedentrip. Met de Weekend Ontspannen cadeaukaart is van alles mogelijk! Bestel nu eenvoudig online.

Te besteden tot twee jaar na uitgifte.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is Weekend Ontspannen?

De Weekend Ontspannen cadeaukaart is hét cadeau voor iemand die een weekendje weg heeft verdiend. Even tot rust komen op een andere plek, uitgebreid eten en drinken, een gezellig samenzijn en het beleven van nieuwe avonturen. Met de Weekend Ontspannen cadeaukaart is het allemaal mogelijk. Bovendien kan het plannen van zo’n weekend weg een hele klus zijn. Zeker als u niet goed weet wat iemand leuk vindt. Dankzij deze Weekend Ontspannen cadeaukaart wordt het geven van een weekend weg u heel makkelijk gemaakt. De ontvanger kiest op Weekendjeweg.nl een uitje naar keuze. Hij of zij kan uitwaaien in Zeeland, wandelen in Zuid-Limburg, relaxen in de meest luxe hotels of genieten van een stedentrip naar Parijs of Berlijn. Zo zit er voor iedereen wel een perfect weekendje ontspannen tussen! De Weekend Ontspannen cadeaukaart is dus altijd een goed cadeau. Bestel deze leuke cadeaukaart nu online.

Weekend Ontspannen cadeaukaart kopen

U kunt de Weekend Ontspannen cadeaukaart heel eenvoudig bestellen in onze webshop. Het team van Cadeaukaartbestellen werkt iedere dag hard om er voor te zorgen dat uw cadeau snel geleverd wordt. Bestelt u op een werkdag voor 17u? Dan versturen wij uw cadeau nog dezelfde dag. De Weekend Ontspannen cadeaukaart ligt dan de volgende dag bij u (of meteen bij de ontvanger) thuis in de brievenbus. De ontvanger kan vervolgens online een weekendje weg boeken door de 19-cijferige code achterop de pas in te vullen. Het aanbod van Weekendjeweg.nl is groot en heel verschillend. Er zit dus altijd wel een leuk uitje bij. U kunt de Weekendje Weg cadeaukaarten ook als zakelijk geschenk geven. Bedrijven bestellen eenvoudig op factuur. Bovendien is het mogelijk om uw bedrijfslogo op de passen te laten drukken. Zo vergeet niemand van wie ze dit Weekend Ontspannen hebben gekregen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over uw bestelling.