Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Geef een onvergetelijke belevenis cadeau

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Is het mogelijk om meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards in te leveren voor één boeking?

In principe kun je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards gebruiken voor één boeking, tenzij anders vermeld. Of het mogelijk is om meerdere cadeau cards te verzilveren, hangt af van waar je de cadeau card hebt aangeschaft.
• Wanneer je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card hebt gekocht via de webshop van Weekendjeweg.nl of bij een van onze verkooppunten in de retail, heb je de mogelijkheid om meerdere cadeau cards in te leveren voor een boeking.
• Wanneer je de (digitale) Weekendjeweg.nl Cadeau Card online aanschaft via een partner van Weekendjeweg.nl, kun je slechts één cadeau card per boeking inwisselen. Deze voorwaarde wordt duidelijk vermeld op de website van de partner voordat je de cadeau card aanschaft, evenals in de e-mailtemplate van de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Echter is het wel mogelijk om deze digitale cadeau card te combineren met een fysieke Weekendjeweg.nl Cadeau Card (pasje), een cadeaukaart waar Weekendjeweg.nl acceptant van is (bijvoorbeeld VVV), of een kortingsbon.