Winkel Cheque Giftcard

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Shoppen bij de leukste
winkels en webshops

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Een veelzijdige cadeaukaart

De Winkel Cheque Giftcard is een hele veelzijdige cadeaukaart voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. De ontvanger kan terecht in diverse winkelstraatwinkels en webshops. Onder andere te besteden aan een bosje bloemen, weekendje weg, design woonaccessoires, mooi ondergoed en nog veel meer. Bestel vandaag de Winkel Cheque Giftcard en u heeft morgen een leuk cadeau in huis! 

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Winkel Cheque Giftcard?

Winkel Cheque Giftcard geven? Cadeaukaarten bestaan in alle soorten en maten en met de meest uiteenlopende thema’s waarmee u de ontvanger in een richting kunt sturen wat betreft het uitzoeken van een cadeau. Misschien wilt u echter wel niet de ontvanger in een richting sturen, maar vindt u het veel fijner om de ontvanger echt helemaal vrij te laten in de keuze voor zijn of haar cadeau. Dit is zeker ook mogelijk, namelijk met de Winkel Cheque Giftcard. We durven wel te stellen dat de Winkel Cheque Giftcard een van de meest veelzijdige cadeaukaarten van Nederland is, aangezien deze bij vele verschillende aangesloten webshops te besteden is. Zo kan de ontvanger met de Winkel Cheque Giftcard onder andere leuke tijdschriften, mooie bloemen, een weekendje weg, een mooi boek of een prachtig sieraad uitzoeken. Dit is slechts een kleine greep uit de enorme mogelijkheden die er zijn, dus de ontvanger kan zich echt helemaal uitleven met deze veelzijdige cadeaukaart!

Eenvoudig bestellen, snel in huis

De Winkel Cheque Giftcard heeft de waarde die u er als gever aan op laat zetten. U kunt op de kaart een bedrag laten plaatsen tussen de €10,00 en de €150,00. Het leuke daaraan is dat deze cadeaukaart geschikt is voor ieder cadeaubudget en voor zowel grote als kleine cadeaugelegenheden. De ontvanger kan vervolgens naar hartenlust winkelen in de verschillende webshops en heeft bovendien de keuze om het bedrag in een keer te besteden of dit bedrag te verspreiden over meerdere aankopen. Dit is mogelijk doordat het restbedrag na een transactie altijd gewoon op de cadeaukaart blijft staan. Bestel nu eenvoudig en veilig online de Winkel Cheque Giftcard en laat deze bij u thuis of direct bij de ontvanger bezorgen. Om uw geschenk extra leuk te maken kunt u de Winkel Cheque Giftcard leuk laten inpakken, een persoonlijke boodschap meesturen of zelfs een heerlijke fles wijn laten meeleveren!