Bol.com Cadeaukaart

Te bestellen in waarden
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Keuze uit 11 miljoen
artikelen van Bol.com

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

De grootste online webshop

Bent u op zoek naar een leuk en veelzijdig cadeau waar iedereen blij van wordt? Zoekt u dan niet verder en geef de Bol.com Cadeaukaart. Dit is een zeer gewilde cadeaubon waarmee de ontvanger een cadeau naar keuze kan bestellen uit het enorme aanbod op bol.com. Bol.com heeft een ruim assortiment met maar liefst 11 miljoen artikelen! De kans is dan ook zeer groot dat iedereen die de Bol.com Cadeaukaart ontvangt goed zal slagen. Bestel uw cadeaukaart nu online!

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Bol.com Cadeaukaart?

De Bol.com giftcard is zeer geschikt voor gebruik in een kerstpakket voor uw werknemers, maar ook als geschenk voor zakelijke relaties of als een incentive voor onderzoeks- of marketingdoeleinden. Op de website vindt u verschillende proposities voor de vele zakelijke mogelijkheden die u met de Bol.com Giftcard heeft. Uiteraard is het altijd mogelijk om een aanbod op maat te maken en kunt u bovendien de Bol.com Giftcard een persoonlijk tintje geven door het toevoegen van een bedrijfslogo of persoonlijke tekst.

Bol.com Cadeaukaart kopen

U kunt de Bol.com Giftcard al vanaf €10,00 per giftcard bestellen. Of de incentive of het geschenk nu groot of klein moet zijn, de Bol.com Giftcard is altijd een geschikt geschenk. Maak deze kerst uw personeel blij, haal de banden met uw zakelijke relaties aan of loof een geweldige incentive uit met de Bol.com Giftcard, hét zakelijke kerstcadeau van dit jaar.