Dineren bij sterrenzaken

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

3000+ restaurants,
18 met Michelinster

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Een culinair cadeau

Wilt u iemand verassen met een compleet verzorgd diner bij een sterrenrestaurant? Dan is 'Dineren bij sterrenzaken' precies de cadeaukaart die u zoekt. Deze unieke uitgave van Diner Cadeau is te besteden bij alle 3000+ deelnemende restaurants, waarvan er 18 een Michelinster hebben. Bestel vandaag nog!

Deze cadeaukaart is twee jaar geldig. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is Dineren bij sterrenzaken?

Kent u iemand die er even tussenuit wil? Die het verdient om een avond heerlijk verwent te worden? Bestel dan nu de ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ dinerbon en verras iemand met een unieke avond weg! De ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ dinerbon kan gebruikt worden bij één van de vele sterrenrestaurants die aangesloten zijn bij Dinercadeau. Er zijn genoeg sterrenrestaurants waar uitgekozen kan worden. Bekijk deze wel eerst op de site om zo niet voor een verrassing te komen staan. Iedereen jaar worden er Michelin sterren toegekend aan de restaurants die dit verdienen. De restaurants moeten dan verrassende en goede kwaliteit gerechten hebben, maar ook een goede service en een mooie inrichting zit daar vaak ook bij. Dit zijn 3 belangrijke onderdelen om de kwaliteit van een restaurant naar een hoog niveau te krijgen. Als u dus met uw ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ dinerbon naar een sterrenrestaurant gaat, kunt u zeker verwachten dat al deze 3 onderdelen van goede kwaliteit zijn. De topgerechten die u bij een sterrenrestaurant geserveerd krijgt, worden bereid met verse en goede kwaliteit producten om zo de smaak en kwaliteit van de gerechten te behouden. U krijgt dus echt heerlijk eten voor uw ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ dinerbon!

Gemakkelijk online te bestellen

De ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ kaart is net zoals de diner cadeaukaart gemakkelijk online te bestellen. U kunt een persoonlijk bericht op de kaart laten zetten om er zo een extra unieke kaart van te laten maken. Dit kan gratis. De cadeaukaart wordt vervolgens in een standaard ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ verpakking ingepakt. U kunt ervoor kiezen om de cadeaukaart extra te laten inpakken als u dat wilt. Verder heeft u nog een aantal opties waar u uit kunt kiezen bij het bestellen van de ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ cadeaukaart. Met dit unieke thema kunt u ook een uniek avondje dineren. De ideale gelegenheid om uw partner of ander gezelschap te verrassen met een topkwaliteit diner!