Een diner naar keuze

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij
3000+ restaurants

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Valt altijd in de smaak

De 'Een diner naar keuze' is een speciale themakaart van Diner Cadeau, waarmee u iemand trakteert op een avondje heerlijk culinair genieten met vrienden, familie of partner. Keuze uit 3000+ restaurant verspreid over Nederland. De ontvanger kan dus precies een restaurant kiezen waar hij of zij graag wilt eten. De traditionele Franse keuken, de exotische Indiase of Japanse keuken of gewoon een goed eetcafé. Het is allemaal mogelijk met deze leuke themakaart. Bestel dit leuke cadeau nu online!

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Een diner naar keuze?

Heeft u er wel eens aan gedacht om iemand als geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid een avond uit eten te schenken? Dit is een erg leuk en persoonlijk cadeau, waarmee u menig vriend, familielid en collega zeer blij kunt maken! Nog leuker is het wanneer u dit doet in de vorm van een cadeaubon, omdat de ontvanger dan zelf zijn of haar ideale avond kan inrichten! U heeft daarom nu bij ons de mogelijkheid om iemand de ‘Een diner naar keuze’ thema cadeaukaart te schenken. Deze leuke thema cadeaukaart is een onderdeel van Diner Cadeau en dit houdt in dat deze kaart te besteden is bij meer dan 3000 aangesloten restaurants die zich bevinden in heel Nederland. Er is dus altijd wel een leuk restaurant aangesloten bij de ontvanger in de buurt en hij of zij heeft keus uit de meest uiteenlopende soorten restaurants. Van een bezoek aan een chique visrestaurant tot onbeperkt spareribs eten in een gezellig eetcafé, van een lekkere lunch in een Franse bistro tot een uitgebreid 4 gangen diner in een luxe sterrenrestaurant. Alles is denkbaar met deze leuke, culinaire thema cadeaukaart. 

Themakaart online bestellen

U bestelt de ‘Een diner naar keuze’ thema cadeaukaart snel, makkelijk en veilig online, waarna deze aan u of desgewenst aan de ontvanger wordt toegezonden. De cadeaukaart wordt standaard geleverd in een leuke cadeauverpakking maar u kunt uw geschenk extra persoonlijk maken door een persoonlijke boodschap en een fles heerlijke rode, witte of rosé wijn mee te laten leveren. De cadeaukaart kan een waarde hebben tussen de €10,- en de €150,-. Welke waarde dit is, dat bepaalt u natuurlijk als gever. Het is daarmee een geschikt cadeau voor iedere cadeaugelegenheid, of deze nu groot of klein is! De ontvanger kan het bedrag op de cadeaukaart in één keer besteden, maar hij of zij kan er ook voor kiezen om dit in meerdere keren te besteden. De cadeaukaart werkt eenvoudig op het pinapparaat van de deelnemende restaurants en na een transactie blijft het resterende bedrag gewoon op de cadeaukaart staan, klaar om gebruikt te worden voor nóg een geslaagde avond uit eten!