Heerlijk dineren in de buurt

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij
3000+ restaurants

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Dineren in heel Nederland

Wilt u een dinerbon geven met een persoonlijk tintje? Verras iemand met de “Heerlijk dineren in de buurt” themakaart van Diner Cadeau. Deze cadeaukaart is te besteden bij 3000+ restaurants, verspreid door heel het land. Er zit dus altijd wel een leuk restaurant in de buurt van de ontvanger. Geef nu een gezellig avondje uit cadeau en bestel de 'Heerlijk dineren in de buurt' dinerbon.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is 'Heerlijk dineren in de buurt'?

Klinkt het u goed in de oren om iemand een leuk diner cadeau te doen bij een goed restaurant in de buurt? Dit is nu mogelijk met de “Heerlijk dineren in de buurt” thema cadeaukaart. Deze cadeaukaart is een onderdeel van het welbekende Diner Cadeau en is derhalve te besteden bij meer dan 3000 aangesloten restaurants. Deze restaurants zijn verspreid over heel Nederland, waardoor de kans dat er zich in de buurt meerdere fijne restaurants bevinden erg groot is. Qua gebruik verschilt de “Heerlijk dineren in de buurt” cadeaukaart niet van de Diner Cadeau cadeaukaart. U heeft daardoor een ruime keus uit verschillende restaurants, van gezellig eetcafés tot moderne restaurants en klassieke bistro’s. Een uitje met de “Heerlijk dineren in de buurt” thema cadeaukaart is dus nooit saai en er is een zee aan mogelijkheden voor de ontvanger om zijn of haar ideale avond uit samen te stellen. Niets is te gek met deze thema cadeaukaart, dus laat de creativiteit van de ontvanger maar op de loop gaan!

Themakaart online bestellen

De “Heerlijk dineren in de buurt” cadeaukaart werkt net als de Diner Cadeau cadeaubon als een pinpas. Deze kan worden verzilverd via het pinapparaat van de deelnemende restaurants. Dit maakt de cadeaukaart eenvoudig en veilig in gebruik. Een leuke bijkomstigheid is dat de ontvanger zelf de keus heeft om het bedrag op de kaart in meerdere delen te besteden. Na een transactie blijft een eventueel restbedrag op de kaart staan en dit kan vervolgens worden gebruikt om nog eens heerlijk uit eten te gaan! Het bedrag dat er initieel op de kaart komt te staan dat bepaalt u als gever. U kunt kiezen uit bedragen tussen de €10,- en de €150,-. Dit maakt de cadeaukaart geschikt voor ieder cadeaubudget, groot of klein! Bestel de “Heerlijk dineren in de buurt” cadeaukaart eenvoudig en veilig online en maak iemand blij met dit heerlijke cadeau!