Heerlijke high tea

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Keuze uit meer dan
3000 restaurants

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Geef een high tea cadeau

Zoekt u een leuke high tea bon? Geef dan 'Heerlijke high tea' van Diner Cadeau. De ontvanger kiest uit een aanbod van 3000+ restaurants, waarvan velen high tea aanbieden. Hij of zij kan heerlijk genieten van kleine hapjes, zoete lekkernijen en natuurlijk... Thee! Twijfel niet langer en bestel 'Heerlijke high tea' online.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is Heerlijke high tea?

Diner Cadeau heeft nu een speciaal belevenisthema waarmee u bij restaurants kunt genieten van een High Tea. Deze themakaart heet de ‘’Heerlijke High Tea’’. Met deze kaart heeft u keuze uit ruim 3000 restaurants die bij Diner Cadeau zijn aangesloten. Natuurlijk moeten de restaurant ook een High Tea verzorgen om deze kaart te kunnen gebruiken. Doordat er zoveel keuze is, zal er voor iedereen zeker een restaurant tussen zitten die de ideale High Tea heeft! Kent u iemand die er echt even tussenuit moet of die het verdient om verwend te worden? Geef dan de ‘’Heerlijke High Tea’’ bon cadeau! Ook kunt u zelf met de kaart weg om er een heerlijk dagje met vrienden of familie tussenuit te gaan. Bij een High Tea krijgt u verschillende hapjes en drankjes geserveerd waar u met 2 of meer personen heerlijk van kunt genieten. Het is dus de ideale gelegenheid om weer even samen te komen. 

Bestel nu Heerlijke high tea

U bestelt de cadeaukaart eenvoudig online. Deze cadeaukaart wordt vervolgens naar u opgestuurd in een leuke standaard verpakking. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de cadeaubon nog feestelijker te laten inpakken of er een fles wijn bij te geven! Verder is het ook mogelijk om gratis een persoonlijk bericht bij de cadeaukaart toe te voegen. U kunt de cadeaukaart dus helemaal personaliseren! Het bedrag wat u op de kaart kunt zetten is tussen de €10,- en €150-. Beslis dus zelf hoeveel u aan iemand wilt geven. Als de ontvanger van de kaart gebruik gaat maken van de kaart en er blijft nog geld achter, dan kan de kaart nogmaals met dit bedrag opnieuw gebruikt worden bij hetzelfde of een ander restaurant. Een ideaal cadeautje dus! Bestel snel de ‘’Heerlijke High Tea’’ cadeaukaart!