Nationale Horeca Cadeaukaart

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Voor een diner en/of
overnachting

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Een diner- en hotelbon in één

Wilt u iemand een onvergetelijke avond bezorgen? Schenk dan de Nationale Horeca Cadeaukaart. Hiermee kan de ontvanger een leuke avond uit precies naar wens inrichten. Eerst genieten van een uitgebreid diner en daarna overnachten in een luxe hotel? Met de Nationale Horeca Cadeaukaart is het allebei mogelijk! De cadeaukaart wordt geaccepteerd bij meer dan 1200 hotels, B&B's, restaurants en eetcafés. Bestel deze veelzijdige cadeaukaart nu eenvoudig online!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Nationale Horeca Cadeaukaart?

Wilt u iemand een heerlijke avond uit cadeau doen, zonder dat u een beperking op wilt leggen voor ofwel een avond uit eten ofwel een overnachting in een leuk hotel of een gezellige bed & breakfast? Geef dan nu iemand een Nationale Horeca Cadeaukaart als geschenk! Met de Nationale Horeca Cadeaukaart kan de ontvanger zijn of haar ideale avond uit samenstellen. Hij of zij kan een bezoek brengen aan een van de vele aangesloten restaurants en hotels. De aangesloten horecagelegenheden bevinden zich verspreid over heel Nederland, waardoor er altijd wel een geschikt restaurant of overnachtingsmogelijkheid in de buurt is. Of de ontvanger nu graag een bezoek brengt aan een laagdrempelig eetcafé en een knusse bed & breakfast, of juist zin heeft in een chique diner bij een restaurant met Michelinster gevolgd door een overnachting in een luxe hotel, beide is mogelijk met deze veelzijdige Nationale Horeca Cadeaukaart. Maak daarom nu iemand blij met dit leuke en persoonlijke cadeau en laat de ontvanger(s) de avond van zijn, haar of hun leven beleven!

Nationale Horeca Cadeaukaart nu kopen

De Nationale Horeca Cadeaukaart werkt gemakkelijk voor de gebruiker. Het heeft de vorm van een pinpas waar eenvoudig mee kan worden betaald via het pinapparaat van deelnemende restaurants en hotels. Het bedrag dat op de cadeaukaart komt te staan hangt af van wat u als schenker wilt geven. U kunt een bedrag naar keuze op de kaart laten plaatsen tussen de €10,- en de €150,- en op die manier bepaalt u zelf of u een groot cadeau of een kleiner cadeau geeft! De ontvanger hoeft vervolgens niet het bedrag op de kaart in een keer uit te geven. Hij of zij kan er ook voor kiezen om het bedrag in meerdere delen te besteden, omdat een eventueel resterend saldo na een transactie op de cadeaukaart blijft staan, klaar om voor een volgens uitje gebruikt te worden! Bestel nu veilig en eenvoudig online de Nationale Horeca Cadeaukaart en laat deze bij u of direct bij de ontvanger thuis bezorgen!