Romantisch dineren

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij
3000+ restaurants

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Geef een diner voor twee

Wil je jouw geliefde verrassen met een gezellig etentje? Of ken je een ander stel die wel een avondje uit heeft verdiend? Geef dan de speciale 'Romantisch dineren' themakaart van Diner Cadeau. Culinaire gerechten, kaarslicht en een mooi glas wijn zijn dé ingrediënten voor romantiek. De ontvanger(s) kan terecht bij meer dan 3000 restaurants in Nederland. Er zit dus zeker een sfeervolle eetgelegenheid bij waar de 'Romantisch Dineren' themakaart goed tot zijn recht komt. Bestel dit leuke geschenk nu in onze webshop!

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de 'Romantisch Dineren' dinerbon?

Een avond samen romantisch uit eten gaan is de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, of na vele jaren juist de romantiek weer een beetje aan te wakkeren. U heeft echt even tijd voor elkaar en vergeet de wereld om u heen wanneer u samen in een gezellig restaurant kunt genieten van heerlijk eten. Kent u iemand die zou kunnen genieten van zo’n avond romantisch uit eten? Dan hebben wij nu het ideale cadeau idee voor u! U kunt nu namelijk een “Romantisch dineren” thema cadeaukaart schenken aan iemand. De “Romantisch dineren” thema cadeaukaart is een onderdeel van Diner Cadeau en dit houdt in dat de cadeaukaart bij meer dan 2500 aangesloten restaurants te besteden is. Iedereen heeft uiteraard een ander idee van wat voor hen romantiek is en het leuke is dan ook dat met de “Romantisch dineren” thema cadeaukaart de ontvanger ruime keus heeft in het soort van restaurant waar hij of zij met zijn of haar geliefde wil gaan dineren. Van een gezellig bezoek aan een eetcafé met speciaalbier en saté op het menu tot een zeven gangen diner bij een luxe restaurant met experimentele keuken en Michelinster, alles is mogelijk met deze veelzijdige en bovenal culinaire cadeaukaart!

Themakaart online bestellen

U bestelt de cadeaukaart eenvoudig online en deze wordt standaard geleverd in een luxe cadeauverpakking, die u eventueel nog extra feestelijk kunt laten verpakken en kunt laten afleveren met een fles wijn! De hoogte van het saldo op de cadeaukaart kunt u zelf bepalen. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,- en de €150,-, waardoor het een geschikte cadeaukaart is voor een groot cadeau maar ook voor een kleine bedankje. De ontvanger kan de cadeaukaart na ontvangst eenvoudig verzilveren via de pinautomaat van de deelnemende restaurants. Het bedrag kan in één keer worden besteed, of in meerdere delen, omdat een eventueel resterend saldo na een transactie op de cadeaukaart blijft staan. Maak nu iemand blij met dit leuke romantische cadeau en trakteer hem of haar op een heerlijke avond uit eten met een nieuwe of een oude liefde!