Boeken Cadeaukaart

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Keuze uit meer dan
100.000 titels

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Voor een boek naar keuze

Een mooi nieuw boek is altijd een goed cadeau. Het kan echter lastig zijn om te weten wat voor boek iemand graag zou willen hebben. Helemaal als u diegene niet zo goed kent. Daarom is er nu de Boeken Cadeaukaart. Met deze veelzijdige cadeaukaart heeft de ontvanger keuze uit meer dan 100.000 titels uit de boeken webshop. Het boek wordt ook gewoon bij hem of haar thuis bezorgd. Koop dus hier uw Boeken Cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Boeken Cadeaukaart geven

Een goed boek, het is hét cadeau om te geven en te krijgen en geschikt voor iedere gelegenheid. Voor kerst, verjaardagen, een klein bedankje of een leuke prijs voor een wedstrijd, met een boek zit u altijd goed. Lastig kan echter zijn om ook echt een geschikt boek voor iemand uit te zoeken! Waarschijnlijk heeft u zelf ook wel een paar boeken in de kast staan die u nog nooit heeft gelezen en die u eigenlijk ook niet van plan bent om te gaan lezen. U wilt natuurlijk liever niet dat uw geschonken boek bij de ontvanger een soortgelijk lot tegemoet gaat en staat vol te stoffen achterin de boekenkast! Daarom is het een goed idee om iemand in plaats van een boek een Boeken Cadeaukaart te schenken! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger in de webshop van Boeken Cadeau een boek of e-book naar keuze uitzoeken uit het brede assortiment. Alle genres zijn vertegenwoordigd, van informatieve en leerzame boeken tot fantasy boeken, literatuur en kinderboeken. Voor iedere ontvanger zit het perfecte boek er wel tussen en u hoeft dus niet meer bang te zijn dat uw cadeau ongelezen de kast in verdwijnt!

Eenvoudig te bestellen en te gebruiken

De Boeken Cadeaubon ziet eruit als een handige pinpas en wordt, nadat u de cadeaukaart veilig en gemakkelijk online hebt besteld, bij u of desgewenst direct bij de ontvanger thuis afgeleverd in een luxe cadeaubox. U kunt uw geschenk extra feestelijk maken door het te laten inpakken en een persoonlijke boodschap bij te voegen. Ook kunt u indien u dat leuk vindt een fles wijn laten bezorgen bij uw cadeau. Reuze veel mogelijkheden dus met de Boeken Cadeaubon. Het bedrag dat op de kaart komt te staan bepaalt u als gever en u heeft daarbij de keuze uit een bedrag tussen de €10,- en de €150,-. Hoe groot of klein uw cadeau is dat bepaalt u dus helemaal zelf! De ontvanger heeft vervolgens ook veel bestedingsvrijheid en kan zelf kiezen of hij of zij het bedrag dat op de cadeauaart staat in een keer besteed of verspreid over meerdere aankopen. Een restbedrag blijft na de aankoop gewoon op de cadeaukaart staan, klaar om gebruikt te worden voor een volgende aankoop, bijvoorbeeld een vervolg op het eerste boek!