Dinner Cheque

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Eten en overnachten bij
1200+ locaties

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Eten en overnachten

De Dinner Cheque is een veelzijdig geschenk, waarmee u iemand kunt verassen met een heerlijk etentje of een overnachting. Of allebei natuurlijk! De ontvanger kan zelf zijn of haar ideale uitje samenstelling bij één of meerdere locaties. Er zijn meer dan 1200 restaurants en hotels aangesloten bij de Dinner Cheque, dus er zit altijd wel iets leuks bij. Bestel dus gauw uw Dinner Cheque en laat iemand genieten!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Dinner Cheque?

De Dinner Cheque is een hotel- en restaurantbon in één. Weet u niet zo goed of u iemand wilt verassen met een diner of met een overnachting? Beide is natuurlijk leuk en soms is het lastig in te schatten waar iemand blij van wordt. De Dinner Cheque is daarom het ideale cadeau! De ontvanger kan lekker uit eten gaan bij één van de vele aangesloten restaurants en cafés. Of hij of zij kan een nachtje spenderen in één van de aangesloten hotels. Natuurlijk zijn er ook leuke combinaties te bedenken. De Dinner Cheque hoeft namelijk niet bij één van de 1200+ locaties uitgegeven te worden. Eerst een diner en daarna een overnachting is dus mogelijk! Zo stelt de ontvanger zelf zijn/haar ideale uitje samen. Wilt u iemand ook een onvergetelijke dag schenken? Geef dan de Dinner Cheque!

Dinner Cheque direct bestellen

Op Cadeaukaart.nl kunt u de Dinner Cheque heel eenvoudig online bestellen. Kies eerst een waarde tussen €10 en €150. De Dinner Cheque werkt eigenlijk hetzelfde als een pinpas. De ontvanger kan hiermee betalen aan de kassa van de deelnemende restaurants en hotels. Als het uitje iets duurder uitvalt dan verwacht, kan de ontvanger gewoon zelf het resterende bedrag bij betalen. De Dinner Cheque wordt standaard geleverd in een mooie cadeauverpakking. Wilt u uw cadeau extra toon bij zetten? Ga dan voor één van de feestelijke themaverpakkingen, zoals ‘’Geslaagd!’’ of ‘’Getrouwd!’’. Om uw cadeau nóg persoonlijker te maken kunt u een persoonlijk bericht toevoegen op het bijgeleverde kaartje. Hier betaalt u een kleine meerprijs voor. In de laatste stap hoeft u alleen nog maar te betalen met Ideal of Creditcard. De Dinner Cheque wordt dan zo snel mogelijk bij u (of bij de ontvanger) thuis bezorgd.