Gezellig samen uit eten

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij
3000+ restaurants

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Samen culinair genieten

Maak iemand blij met een avond heerlijk dineren met partner, familie of vrienden. Culinair genieten is het leukste als u deze ervaring kunt delen met anderen. Schenk de “Gezellig samen uit eten” themakaart van Diner Cadeau. Deze cadeaukaart heeft een speciaal thema, maar is ook gewoon te besteden bij 3000+ restaurants. Zo wordt het cadeau nog net even wat persoonlijker! Ga snel naar de bestelpagina en haal de 'Gezellig samen uit eten' themakaart nu in huis.

Deze cadeaukaart is te besteden tot twee jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

'Gezellig samen uit eten' Diner Cadeau

Uit eten gaan is een zeer veel voorkomende manier om iets te vieren. Of het nu iets kleins is, een grote gebeurtenis, of gewoon om het samen zijn met elkaar te vieren; een avond gezellig samen uit eten is altijd een fijne gebeurtenis. Het is dan ook leuk om iemand een gezellige avond gezellig uit eten te schenken als cadeau. Dit wordt nu extra leuk en makkelijk gemaakt met de “Gezellig samen uit eten” thema cadeaukaart. Deze thema cadeaukaart is een onderdeel van het bekende Diner Cadeau, en dat houdt in dat de “Gezellig uit eten” thema cadeaukaart te besteden is bij meer dan 2500 restaurants verspreid door heel Nederland. Hier vallen vele verschillende soorten restaurants en verschillende keukens onder, waaronder Indiase, Chinese en Italiaanse restaurants, gezellige en laagdrempelige eetcafés, chique à la carte restaurants met soms zelfs een Michelin ster en vrolijke bistro’s. Voor iedereen is met de “Gezellig samen uit eten” thema cadeaukaart dus wel een perfecte avond uit samen te stellen, en dat alles geheel naar keus en wens van de ontvanger van de kaart!

Themakaart meteen bestellen

De “Gezellig samen uit eten” thema cadeaukaart heeft de vorm van een handige plastic pinpas die gemakkelijk in de portemonnee past. Deze cadeaukaart werkt ook als een pinpas en is te verzilveren via het pinapparaat van de deelnemende restaurants. De ontvanger van de cadeaukaart kan het bedrag dat op de kaart staat in een keer besteden, maar hij of zij kan er ook voor kiezen om het bedrag in meerdere delen te besteden. Dit is mogelijk omdat het overgebleven saldo na een transactie op de cadeaukaart blijft staan en bij een volgend bezoek aan een restaurant gewoon nog gebruikt kan worden. Hoe hoog het bedrag is dat op de cadeaukaart komt te staan, dat is aan u als schenker. U kunt een bedrag kiezen van €10,- tot €150,-, dus een “Gezellig uit eten” thema cadeaukaart is een geschikt cadeau voor ieder cadeaubudget en iedere cadeausituatie, of die nu om een groot of om een klein cadeau vraagt!