Nationale Bioscoopbon

Te bestellen in waarden 
van €5,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij meer
dan 175 filmtheaters

 

 

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Het leukste cadeau in het donker

Wanneer wij de zin ‘Het leukste cadeau voor in het donker’ uitspreken, dan weet u als het goed is al welke cadeaukaart daarbij hoort. Juist, het is de Nationale Bioscoopbon! Wanneer u op zoek bent naar een leuk cadeau waar u jong en oud blij mee maakt dan is deze cadeaukaart altijd een geschikte keus. De Nationale Bioscoopbon is te besteden bij meer dan 175 bioscopen en filmtheaters door heel Nederland. Genieten van de nieuwste films, met kwalitatief hoogstaand beeld en geluid, lekkere snacks en een goed gezelschap. Dat is alles waar een bioscoopbezoek om draait. Bestel uw cadeau nu eenvoudig en snel online.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Nationale Bioscoopbon kopen?

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond uit cadeau. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ruim 175 bioscopen én filmtheaters in Nederland en in te leveren voor elke gewenste film, op elke gewenste dag! De Nationale Bioscoopbon is te verkrijgen met een open waarde. Dat betekent dat je zelf een waarde tussen de
€ 5,00 en € 150,00 kunt kiezen. De Nationale Bioscoopbon is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop of het filmtheater. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes.

Kijk voor de acceptatiepunten bij de ‘Bioscoopzoeker’ op www.bioscoopbon.nl

De Nationale Bioscoopbon
Het leukste cadeau in het donker

Cadeau online bestellen

De Nationale Bioscoopbon kan door u als ontvanger worden besteld met een bepaalde waarde waarvoor de ontvanger naar de film kan gaan. Deze waarde die u toekent aan de bon kan variëren tussen de €5,- en de €150,-, waardoor de bioscoopbon geschikt is voor ieder cadeau budget en voor zowel kleine als grote cadeau situaties! De ontvanger van de Nationale Bioscoopbon kan het bedrag op de bon in één keer besteden, maar hij of zij kan er ook voor kiezen om het bedrag in meerdere keren uit te geven. Na een transactie blijft het restbedrag namelijk gewoon op de bioscoopbon staan, klaar om gebruikt te worden bij een volgens bioscoopbezoek! De bioscoopbon wordt standaard geleverd in een leuk doosje, maar u kunt uw geschenk nog veel leuker maken door het geheel extra feestelijk te laten inpakken en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wilt u het cadeau helemaal afmaken? Laat dan een lekkere fles wijn mee leveren met de Nationale Bioscoopbon!