Nationale EntertainmentCard

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Voor een CD, DVD of
game naar keuze

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Het ultieme multimedia cadeau

Bent u op zoek naar een leuk multimediacadeau, zoals een film of game? Bestel dan nu de Nationale EntertainmentCard en laat de ontvanger zijn of haar ideale geschenk uitzoeken. Deze veelzijdige cadeaukaart is te besteden bij diverse winkels en webshops, waaronder Bol.com en Media Markt. Zo kan iemand zelf een DVD, CD of game kopen die hij of zij nog graag wilt hebben. Zo geeft u nooit meer het 'verkeerde' cadeau. Bestel de Nationale EntertainmentCard nu online en deze wordt snel bij u thuis bezorgd.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Nationale EntertainmentCard?

Probeert u een leuk cadeau te vinden voor een liefhebber van muziek, films, games of andere multimedia, maar weet u niet precies wat er nu hip is, of wat een specifiek persoon graag zou willen hebben? Dan hebben wij nu de ideale cadeaukaart voor u. U kunt nu namelijk iemand de Nationale EntertainmentCard geven. Met deze leuke en veelzijdige multimedia cadeaukaart kan de ontvanger een cadeau naar keuze uitzoeken bij een van de aangesloten webshops en fysieke winkels. Het aanbod is echt enorm, denkt u bijvoorbeeld aan tickets voor een optreden of concert, dvd’s videogames, of zelfs ouderwetse lp’s. Iedere multimedia liefhebber kan zich helemaal uitleven en in een van de winkels of webshops het multimedia cadeau van zijn of haar dromen vinden. Bestel vandaag nog eenvoudig online uw Nationale EntertainmenCard en overhandig deze aan iemand die een leuk cadeau heeft verdiend!

Nationale EntertainmentCard kopen

U kunt als schenker van een Nationale EntertainmentCard zelf bepalen welk bedrag er op deze cadeaukaart komt te staan. Dit kan een kleine bedrag zijn vanaf €10,-, of een groot bedrag tot €150,-. Op deze manier kunt u de Nationale EntertainmentCard zowel inzetten als een klein cadeautje als als een groot verjaardagscadeau. De keus is geheel aan u. De ontvanger kan vervolgens besluiten om het bedrag op de cadeaukaart in een keer te besteden, maar hij of zij kan ook besluiten om het bedrag in meerdere delen en aan verschillende cadeaus te besteden. Na een transactie zal het restbedrag gewoon op de kaart blijven staan en dit bedrag kan vervolgens worden gebruikt voor een nieuwe aankoop. Maak uw geschenk extra persoonlijk door de luxe cadeaubox waar de pas standaard in wordt geleverd nog extra feestelijk te laten inpakken en te voorzien van een persoonlijk bericht, of laat desgewenst zelfs een lekkere fles rode, witte of rosé wijn mee leveren met uw giftcard. Bestel direct de Nationale EntertainmentCard voor een leuk en veelzijdig multimediacadeau.