Nationale Golfbon

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Golfen bij meer dan
50 golfbanen

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Het leukste golfcadeau van Nederland

Maak een beginnende of gevorderde golfer blij met de Nationale Golfbon. Dit is het ideale geschenk voor de golfliefhebber. De Nationale Golfbon wordt geaccepteerd bij meer dan 50 golfbanen en golfscholen. Hier kan de ontvanger dus een leuke middag beleven danzij uw cadeau. De cadeaukaart is ook te besteden in de Golfers Webshop met een groot assortiment aan o.a. golfballen, clubs, trolleys, handschoenen en nog veel meer. Bestel nu de Nationale Golfbon: het leukste golfcadeau van Nederland. 

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Nationale Golfbon geven?

U wilt iemand graag een geschenk geven dat aansluit bij de hobby van die persoon. Maar wat is een echt leuk cadeau voor de fanatieke golfer? Dat is lastig in te schatten, zeker wanneer u zelf geen kenner bent. Straks komt u aanzetten met een golfclub die de ontvanger helemaal niet nodig heeft! Dat zou zonde zijn en het is vanaf nu niet meer nodig om dit risico te nemen. U kunt nu namelijk iemand een Nationale Golfbon schenken! Met de Nationale Golfbon kan de ontvanger een golf gerelateerd cadeau uitzoeken bij een van de aangesloten golfbanen, golfscholen en webshops. Zo kan het cadeau bestaan uit toegang tot een golfbaan, een mooi golf item of  -kledingstuk of zelfs uit golflessen! Dit maakt de Nationale Golfbon een geschikt cadeau voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer. Bestel nu online dit leuke en veelzijdige golfcadeau en maak iemand blij met een golfcadeau naar keuze!

Nationale Golfbon online bestellen

De Nationale Golfbon heeft de vorm van een handige plastic pinpas, waarmee de ontvanger kan betalen via het pinapparaat van deelnemende golfbanen en –scholen. In de webshops kan de ontvanger gebruik maken van de code die op de kaart staat om aankopen te doen. Het bedrag dat op de kaart komt te staan dat bepaalt u als schenker. U kunt al vanaf €10,- op een kaart laten zetten en tot een maximaal bedrag van €150,-. Zo is de Nationale Golfbon geschikt als kleinigheidje maar ook als groot cadeau. De ontvanger kan zelf de keuze maken om het bedrag op de kaart in één keer te besteden of over meerdere aankopen te verspreiden. Dit kan, omdat een eventueel restbedrag na een transactie op de kaart blijft staan. De Nationale Golfbon wordt standaard geleverd in een luxe cadeaudoosje, maar u kunt uw cadeau extra persoonlijk maken door het feestelijk te laten inpakken en een persoonlijke boodschap toe te voegen. U kunt zelfs een fles wijn laten meeleveren met uw cadeaukaart!