Nederlandse Boekenbon

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij 1500+
(online) boekhandels

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Speciaal voor de boekenwurm

De Nederlandse Boekenbon is al jarenlang een populair geschenk. De ontvanger mag zelf namelijk een mooi nieuw boek uitzoeken bij één van de 1500 boekhandels en webwinkels. Zo geeft u urenlang leesplezier cadeau! Ook geeft u iemand de volledige vrijheid om een boek te kiezen dat hij of zij leuk vindt. Romans, thrillers, fantasy, kookboeken, reisboeken, managementboeken, e-books. Het kan allemaal. Bestel dus gauw de Nederlandse Boekenbon voor een leuk en veelzijdig cadeau.

Deze cadeaukaart is tot 3 jaar na uitgifte geldig en is beschikbaar in verschillende kleuren (geel, oranje, blauw, rood en groen). Het is helaas niet mogelijk een kleur te kiezen in uw bestelling. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Boekenbon cadeau geven?

Een goed geschenk om te geven en te krijgen bij de meest uiteenlopende cadeaugelegenheden is toch wel een goed boek. Of het nu voor een verjaardag is, als kerstcadeau of gewoon als een klein bedankje of prijs voor een prijsvraag, een goed boek valt altijd in de smaak. Het kan echter een uitdaging zijn om ook echt het goede boek voor iemand uit te kiezen! U heeft zelf ongetwijfeld ook wel enkele boeken in uw kast staan waarvan u niet van plan bent ze ooit nog te gaan lezen, gewoon omdat ze u niet zo aanspreken. Dit lot wilt u voor een boek dat u aan een ander schenkt uiteraard liever voorkomen. U wilt een boek schenken dat ook echt gelezen zal worden en niet ergens achter in een kast belandt om daar langzaam vol te stoffen. Wij hebben voor u een cadeaukaart die uitkomst biedt, namelijk de Boekenbon! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete boek uitzoeken in een van de 1500 winkelketens, warenhuizen, boekhandels en webshops die de Boekenbon accepteren. Hij of zij heeft hierbij ruime keus uit verschillende genres en types boeken, van informatieve boeken tot kinderboeken en literaire romans.

Boekenbon kopen

Op de Boekenbon kunt u een bedrag naar keuze laten plaatsen tussen de €10,- en de €150,-. Zo kunt u de Boekenbon inzetten als klein cadeautje maar is de cadeaukaart ook zeer geschikt als groter cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag. U bestelt de Boekenbon nu eenvoudig en veilig online en deze wordt bij u of bij de ontvanger thuis afgeleverd in een luxe cadeaudoosje. Wilt u het geheel extra feestelijk laten verpakken, dan is dat bij ons mogen. U kunt eveneens een leuke persoonlijk boodschap bijvoegen en indien gewenst zelfs een heerlijke fles witte, rode of rosé wijn. Zo wordt uw Boekenbon echt een feestje om te geven en te onvangen!

De looptijd van de Boekenbon-cadeaukaart is 3 jaar en staat vermeld op de achterzijde van de kaart. De Boekenbon is EGI gecertificeerd volgens de regels van DNB. Dit betekent dat de Boekenbon altijd haar waarde behoudt en 100% gedekt is via een Stichting Derdengelden. Voor saldo, innamepunten, en de algemene voorwaarden, zie www.boekenbon.nl.