SPORT&FIT Cadeau

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Sportief shoppen bij
honderden sportwinkels

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Voor iedere sportieveling

Support nu iemand in uw omgeving die lekker sportief bezig is door hem of haar de Sportief Shoppen Cadeaukaart te schenken! Deze cadeaubon kan besteed worden bij honderden winkels, waaronder Run2Day, Van Tilburg Mode, All American Sports, Wintersportstore en Sportballen.nl. Alle denkbare sportartikelen zijn te verkrijgen met de Sportief Shoppen Cadeaukaart. Zo geeft u dus altijd een leuk en sportief cadeau!

De cadeaukaart, gekocht na 1 januari 2022, is te besteden tot twee jaar na uitgifte.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Sportief Shoppen Cadeaukaart?

Actief bezig zijn, sporten en daarmee lekker gezond en fit blijven is tegenwoordig voor veel mensen zeer belangrijk.  Het is helemaal van deze tijd om actief bezig te zijn en zo uw conditie en gezondheid te verbeteren op de meest uiteenlopende manieren. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een teamsport, maar ook door regelmatig een bezoek te brengen in de spotschool of grote stukken te gaan wandelen of hardlopen. U heeft nu de mogelijkheid om iemand een cadeaukaart te geven waarmee u dit sportieve gedrag aanmoedigt: de Sportief Shoppen Cadeaukaart. Met deze sportieve cadeaukaart kan de ontvanger een sport gerelateerd geschenk naar keuze uitzoeken in een van de honderden sportwinkels die bij de cadeaukaart zijn aangesloten. Hieronder vallen onder andere alle vestigingen van Run2Day, Van Tilburg Mode, All American Sports, Wintersportstore en Sportballen.nl Ook in enkele sportieve webshops kan de ontvanger de Sportief Shoppen Cadeaukaart besteden. U kunt op de website van Sportief Shoppen een overzicht vinden van al deze deelnemende webshops. Of de ontvanger nu blij wordt van een nieuw voetbaltenue, hippe hardloopschoenen, een nieuwe fiets of een hockeystick, hij of zij kan zijn of haar ideale cadeau helemaal zelf uitkiezen met de leuke en veelzijdige Sportief Shoppen Cadeaukaart. Deze veelzijdigheid maakt deze kaart het leukste sportieve cadeau om te geven aan jong en oud. 

Sportief Shoppen Cadeaukaart kopen

U kunt de Sportief Shoppen Cadeaukaart in verschillende vormen bestellen, namelijk in fysieke vorm of in digitale vorm. De digitale versie is met name handig wanneer u last minute nog een geschenk zoekt. Deze wordt binnen een uur afgeleverd in uw mailbox of in de mailbox van de ontvanger. Ook kunt u dus een fysieke Sportief Shoppen Cadeaukaart bestellen en deze bij u thuis laten afleveren. Zo kunt u de cadeaukaart persoonlijk overhandigen aan de ontvanger. Ook kunt u indien gewenst de cadeaukaart direct bij de ontvanger laten bezorgen, of zelfs een digitale cadeaukaart laten toesturen via de mail. Erg eenvoudig dus! Voor welk bedrag u een kaart geeft, dat bepaald u als gever uiteraard zelf. De Sportief Shoppen Cadeaukaart is daarmee geschikt voor elke gelegenheid, groot of klein. Maak nu vrienden, familieleden of collegas blij met dit leuke sportieve cadeau.