Uitgebreid dineren

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij
3000+ restaurants

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Heerlijk eten en drinken

De 'Uitgebreid Dineren' themakaart van Diner Cadeau is speciaal voor de echte levensgenieter, die wel een avond uit heeft verdiend. Een avond lang tafelen met gastronomische gerechten, bijpassende wijnen en goede service. Met de 'Uitgebreid Dineren' themakaart kan de ontvanger zich helemaal in de watten laten leggen. Keuze uit meer dan 3000 restaurants in heel Nederland. De kans dat u een erg geslaagd cadeau geeft, is dus erg groot! Bestel uw dinerbon gemakkelijk en snel in onze webshop.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de 'Uitgebreid dineren' dinerbon?

Kent u iemand die wel een avondje uitgebreid uit eten gaan kan gebruiken en dat naar uw idee ook verdient? U kunt nu iemand zo’n avond uit cadeau geven met de Uitgebreid Dineren cadeaukaart. Deze cadeaukaart is een thema-cadeaukaart die hoort bij Diner Cadeau en dit houdt in dat de cadeaukaart bij meer dan 3000 deelnemende restaurants kan worden verzilverd. De deelnemende restaurants zijn verspreid over heel Nederland en er zit er dan ook altijd een in de buurt bij de ontvanger. Ook hebben de aangesloten restaurants alle vormen en maten, van eenvoudige gezellige eetcafés tot luxe restaurants met een Michelinster. Ook eten uit landen van over de gehele wereld is vertegenwoordigd in de aangesloten restaurants. Voor iedereen wat wils dus met de Uitgebreid Dineren thema-cadeaukaart en gegarandeerd een leuke en uitgebreide avond uit eten voor de ontvanger!

Themakaart online bestellen

De uitgebreid dineren cadeaukaart heeft net als het Diner Cadeau de vorm van een pinpas. Deze is eenvoudig te verzilveren via het pinapparaat van de deelnemende restaurants. U bepaalt als schenker het bedrag dat er op de cadeaukaart komt te staan. Dit kan variëren van een bedrag van €10,- tot €150,- en biedt dus mogelijkheden voor zowel een klein als een voor een groot cadeau! De Uitgebreid Dineren cadeaukaart is echt een cadeaukaart voor ieder budget en u maakt er de meest uiteenlopende ontvangers blij mee. De ontvanger kan bovendien zelf bepalen of hij of zij het bedrag op de cadeaukaart in een keer besteed, of dat hij of zij dit bedrag in meerdere delen besteed bij verschillende restaurants. Na een transactie blijft het resterende bedrag op de cadeaukaart staan, klaar om voor een volgens restaurantgezoek ingezet te worden! Bestel de Uitgebreid dineren cadeaukaart nu eenvoudig en veilig online en laat deze eventueel extra leuk inpakken. De cadeaukaart wordt standaard geleverd in een luxe cadeauverpakking maar een beetje extra versiering kan natuurlijk nooit kwaad!