Over Cadeaukaarten.nl

Cadeaukaarten.nl is dé cadeaukaarten webshop van Nederland. We hebben diverse bekende en minder bekende cadeaukaarten in ons assortiment. Zo vindt u altijd voor iedereen het juiste geschenk. U kunt de cadeaukaart(en) eenvoudig, veilig en snel online bestellen. Laat ze vervolgens bezorgen waar (bij u of de ontvanger thuis?) en wanneer u wilt. Dit maakt het geven van een passend cadeau heel gemakkelijk. Ons team doet altijd haar uiterste best om mee te denken met uw cadeau idee. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te verassen met en leuke cadeaukaart! Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Ons team

Het team van Cadeaukaarten.nl werkt elke dag hard op onze nieuwe locatie in Oosthuizen. Hier doen wij er met 40 collega’s alles aan om er voor te zorgen dat alle bestellingen zo goed en snel mogelijk verwerkt worden. Daarnaast geloven wij in persoonlijk contact. Geen wachtmuziek of keuzemenu’s, maar iemand die u meteen verder kan helpen. Daarnaast denken wij graag met u mee als u speciale wensen of vragen heeft.

Expert op het gebied van zakelijke bestellingen

Een deel van ons team heeft zich gespecialiseerd in zakelijke bestellingen. We draaien ons hand niet om voor grote bestellingen. Maar ook kleinere organisaties kunnen cadeaukaarten bij ons bestellen. Ook bieden we de leukste personaliseeropties voor bedrijven, zoals het drukken van logo's op de kaarten. Kijk meteen even bij zakelijk om te kijken wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijf. Betalen kan eenvoudig via een factuur. 

Tot slot

Het zijn dit soort initiatieven die Cadeaukaarten.nl de organisatie maakt die ze is! Verfrissend, verrassend en origineel. U kunt zowel bij ons terecht voor één cadeautje voor uw moeder als een volledig verzorgd kerstpakket voor al uw werknemers. Door het diverse aanbod vindt u altijd het juiste cadeau. Kijk meteen bij al onze cadeaukaarten!