Dagje uit Cadeaukaart

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Keuze uit meer dan
40 leuke uitjes

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Voor een dagje uit naar keuze

Wilt u een gezellig dagje uit met het gezin, familie, vrienden of geliefde cadeau doen? Dan is de Dagje uit Cadeaukaart het perfecte geschenk. Hiermee kan de ontvanger tickets kopen voor maar liefst 40 verschillende uitjes zoals Beekse Bergen, Attractiepark Slagharen, Dolfinarium, Body Worlds, Burger's Zoo, Het Scheepvaartsmuseum, Luchtvaartmuseum Aviodrome en nog veel meer. Geef nu hét cadeau voor een blijvende herinnering en bestel de Dagje uit Cadeaukaart.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar naar uitgifte.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Dagje uit Cadeaukaart?

De Dagje uit Cadeaukaart is dé manier om iemand zelf een lekker dagje weg in te laten richten. Het plannen van een dagje uit komt namelijk niet zo vaak voor, dus het is fijn als de bestemming helemaal naar wens is. Bovendien kost het u als gever helemaal geen moeite! De kracht van de Dagje uit Cadeaukaart is dat het aanbod aan uitjes ontzettend divers is. Je kunt ermee dieren kijken in Safaripark Beekse Bergen. Maar je kunt u ook mee naar bezienswaardigheden in ons land zoals de SS Rotterdam, de Amsterdamse grachten en de dorpjes Volendam en Marken. Is de ontvanger meer avontuurlijk ingesteld? Dan kan hij of zij er ook mee paintballen, klimmen, skiën of Ferrari rijden. En dit is nog maar een greep uit het veelzijdige aanbod. De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 40 verschillende uitstapjes, leuk voor jong en oud. Het is dus zowel een geschikt cadeau voor volwassenen als gezinnen.

Dagje uit Cadeaukaart kopen

De Dagje uit Cadeaukaart is nu te koop op Cadeaukaartbestellen.nl. Als gever kiest u een waarde tussen €10 en €150 dat op de kaart komt te staan. Voor een kleine meerprijs kunt u bovendien uw geschenk personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld digitaal een eigen boodschap doorgeven, die wij op de bijgeleverde flyer drukken. Ook hebben wij allerlei leuke verpakkingen die perfect bij uw geefmoment zullen passen. Bijvoorbeeld voor de kerstdagen, maar ook voor een verjaardag of bedankje. U kunt uw bestelling afronden met Ideal of creditcard. Bestelt u namens een bedrijf? Dan is het ook mogelijk om achteraf via een factuur te betalen. Zodra de Dagje uit Cadeaukaart geleverd is (meestal de volgende dag), kan de ontvanger online tickets kopen voor een uitje naar keuze. Als er nog saldo op de cadeaukaart blijft staan, kunnen er op een later moment gewoon weer tickets gekocht worden. Koop dus nu de Dagje uit Cadeaukaart!