VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg kopen
VVV Lekkerweg

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Te besteden bij
2500+ accomodaties

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Geef een nachtje weg cadeau

Schenk iemand die wel een weekendje weg heeft verdiend de VVV Lekkerweg cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kun je een weekendje doorbrengen in een luxe hotel in de prachtige natuur, de zilte zee of een historische binnenstad. Met de VVV Lekkerweg cadeaukaart kan de ontvanger precies een nachtje weg plannen waar hij of zij zin in heeft. U geeft dus altijd het juiste cadeau! Bestel hier uw VVV Lekkerweg cadeaukaart en u heeft het geschenk snel in huis. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is VVV Lekkerweg?

Kent u iemand die u graag zou willen trakteren op een nachtje of weekendje weg, maar vindt u het lastig, of wellicht minder leuk, om het gehele uitje en de locatie waar dit uitjes plaats gaat vinden al vast te leggen? Dan hebben wij nu het ideale cadeau idee voor u. U kunt nu namelijk iemand de VVV Lekkerweg cadeaukaart schenken aan iemand die er echt even tussenuit moet. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is een leuke en persoonlijke cadeaukaart, waarmee de ontvanger een overnachting kan boeken bij een van de meer dan 2500 aangesloten accommodaties in Nederland. Omdat de accommodaties verspreid zijn over heel Nederland en verschillende vormen en maten hebben, kan iedere ontvanger zijn of haar ideale nachtje weg samenstellen. Of hij of zij nu graag heerlijk wil uitwaaien aan de kust, of juist een bezoek wil brengen aan een mooie stad in Nederland en of hij of zij graag in een luxe sterrenhotel of juist in een klein en gemoedelijke bed & breakfast wil verblijven, alles is mogelijk met deze leuke cadeaukaart!

VVV Lekkerweg nu bestellen

U kunt de VVV Lekkerweg cadeaukaart opladen met een door u gekozen bedrag. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,00 en de €150,00. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is daardoor geschikt als een leuk kleinigheidje, waarbij u een kleine bijdrage levert aan een uitje, maar ook als een groot cadeau waarbij u  het hele uitje faciliteert! De ontvanger kan ervoor kiezen om het bedrag op de kaart in een keer te besteden, maar ook om het bedrag in meerdere delen te gebruiken, zelfs voor verschillende uitjes. U bestelt de VVV Lekkerweg cadeaukaart eenvoudig en veilig online en deze wordt vervolgens bij u of bij de ontvanger thuis afgeleverd. U kunt de cadeaukaart extra leuk laten inpakken en er een persoonlijke boodschap bij voegen. U kunt zelfs een lekkere fles wijn mee laten bezorgen bij uw aankoop!