Kerstcadeau

Het nr. 1
kerstcadeau
van 2017!

De Kerst Keuze Cadeaukaart is het leukste kerstcadeau voor uw personeel of relaties. Om te ruilen voor een cadeaukaart naar keuze!

Voor 17.00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Bestel eenvoudig op factuur

Verkrijgbaar van € 5,- tot € 150,-

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!
dagje uit jaarkaart
*Minimum afname 10 kaarten
Het leukste zakelijke kerstcadeau

De feestdagen zijn altijd een mooi moment om uw werknemers, klanten of zakenrelaties in het zonnetje te zetten met een origineel kerstcadeau. Om te laten weten dat u hen waardeert. Om de (jarenlange) samenwerking te vieren. Om ook uw zakelijke kennissen een goede kerst en een gelukkig nieuwjaar te wensen. De vraag is: waar haalt u snel een kerstcadeau vandaan waar u veel verschillende soorten mensen blij mee kunt maken? Iedereen heeft natuurlijk andere interesses en hobby's. Bovendien is de kans groot dat u uw zakelijke relaties niet persoonlijk kent en dus geen idee heeft wat iemand graag zou willen hebben. De Kerst Keuze Cadeaukaart biedt de oplossing! De ontvanger kan deze cadeaukaart namelijk online omwisselen voor een cadeaukaart naar keuze. Zo weet u 100% zeker dat u niet de plank misslaat met uw zakelijke kerstcadeau. U bepaalt als gever de waarde die op de kaart komt te staan. Elk bedrag tussen €10 en €150 is mogelijk! U kunt u dus zowel voor een kleinigheidje als een grote kerstbonus bij ons terecht. Een feestelijke verpakking en een persoonlijke boodschap maakt het geheel compleet. Ga dus nu naar 'Direct Bestellen' en haal binnen een paar minuten een origineel zakelijk cadeau in huis.

Hoe werkt de Kerst Keuze Cadeaukaart?

De Kerst Keuze Cadeaukaart is niet alleen heel eenvoudig te bestellen, maar ook heel eenvoudig in gebruik. Uw werknemers of relaties kunnen de keuzekaart in een paar stappen verzilveren. Door online het kaartnummer in te vullen, krijgen ze alle keuzemogelijkheden te zien. De ontvanger kiest uit een divers aanbod van meer dan 30 verschillende cadeaukaarten. De kans is dus zeker aanwezig dat iemand een mooi cadeau voor zichzelf kan vinden! Elk denkbaar geschenk is mogelijk. Houdt iemand van een gezellig en ontspannen uitje? Dan is de Diner Cadeaukaart heel geschikt. Hiermee kan hij of zij uit eten gaan bij één van de 2000+ aangesloten restaurants. Is de ontvanger meer een cultuurliefhebber? Dan is de Kunst & Cultuur Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon of Podium Cadeaukaart geschikt. Uiteraard zijn er ook allerlei cadeaukaarten waarmee iemand een tastbaar cadeau kan kopen. Keuze uit de Bol.com Cadeaukaart, Douglas Giftcard, Winkel Cheque, VVV Giftcard en nog veel meer. De gekozen cadeaukaart wordt binnen 5 werkdagen per post of e-mail naar de ontvanger opgestuurd. Daarna kan het (kerst)feest pas echt beginnen!

Laat de ontvanger zelf kiezen!
Een cadeau vinden is niet gemakkelijk. Laat uw relatie daarom zélf een keuze maken uit ons indrukwekkende aanbod:
cadeaukaarten

Kerst Keuze Cadeau het leukste geschenk voor uw personeel!

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart laat u uw personeel kiezen tussen de leukste cadeaukaarten. Van Bol.com, Diner Cadeau tot VVV Giftcard en nog veel meer. Bestel nu eenvoudig op factuur en doe er ook een leuke bijpassende cadeauverpakking bij. Heeft u speciale wensen, zoals een flesje wijn bij de keuzekaart of uw bedrijfslogo op de passen? Vraag dan nu een offerte aan.