Kadokaart

Kadokaart geven

Als u nog een leuk en origineel kado zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment aan kadokaarten vindt u altijd het juiste cadeau voor iedere soort ontvanger. Zoekt u een kadokaart voor de verjaardag van een goede vriend(in)? Wilt u uw geliefde verassen met een mooi kado? Wilt u uw werknemers een kadokaart geven als bedankje of kerstkado? Dit alles is mogelijk met een paar drukken op de knop. We hebben allerlei soorten kadokaarten. Zo kunt u een leuk uitje kado geven met onder andere een dinerbon, bioscoopbon, saunabon of hotelbon. Ook als u meer iets zoekt voor de mode- of winkelliefhebber kunt u bij ons leuke kadokaarten vinden. Ga dan bijvoorbeeld voor de Winkel Cheque. Deze is breed te besteden bij o.a. FonQ, Hunkemöller, Lucardi en nog veel meer. Zoekt u een kadokaart met het grootste aanbod? Ga dan voor één van de keuzekaarten. Hiermee mag de ontvanger zelf een kadokaart uitzoeken en het kado van zijn of haar dromen uitkiezen. Zo weet u zeker dat u het juiste geschenk te pakken heeft! Ga dus nu naar het kadokaartenoverzicht en doe inspiratie op voor uw kado.
Naar alle kadokaarten

Kadokaart bestellen

Alle kadokaarten in onze webshop zijn heel eenvoudig online te bestellen. Kies eerst de soort kadokaart, de hoeveelheid en de waarde die op de pas(sen) moet worden gezet. Afhankelijk van uw budget, kiest u een waarde tussen €5 en €150. U kunt dus zowel voor kleinigheidjes als grote geschenken bij ons terecht. U mag ook helemaal zelf bepalen waar en wanneer uw kado afgeleverd wordt. Zo kunt u de bestelling direct bij de ontvanger laten bezorgen, precies op de juiste datum van bijvoorbeeld een verjaardag. Het geven van een kado was nog nooit zo eenvoudig! De betaling kunt u afronden met Ideal of creditcard. Bestel vandaag nog voor 17:00 en u heeft de kadokaarten morgen al in huis
Naar alle kadokaarten

Kadokaart personaliseren

Tijdens het bestellen krijgt u van ons een aantal leuke opties om uw kadokaart of kadokaarten te personaliseren. Dit maakt het geven van uw geschenk nog specialer! Ga bijvoorbeeld voor één van onze mooie bijpassende kadoverpakkingen. Voor ieder moment is er wel een leuke verpakking; een verjaardag, een bedankje, een housewarming, een kraamcadeau… Voeg ook een persoonlijke boodschap toe aan uw bestelling. Deze kunt u eenvoudig digitaal doorgeven, waarna deze op het bijgeleverde kaartje wordt gedrukt. Tenslotte bieden we nog de mogelijkheid om een flesje wijn toe te voegen aan uw bestelling. Dit maakt uw kado echt helemaal compleet! Wilt u meer weten over de personalisatie van uw kadokaart? Ga dan naar het tabblad ‘Personaliseren’.
Naar Personaliseren