Wijn Cadeaukaart

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

De lekkerste wijnen
en wijnaccessoires

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Voor een fles wijn naar keuze

De Wijn Cadeaukaart is dé nieuwe manier om een flesje wijn cadeau te geven. Het kan namelijk soms lastig zijn om te weten welke wijn iemand lekker zal gaan vinden. Zeker als u iemand niet zo goed kent. Met de Wijn Cadeaukaart laat u dat gewoon aan de ontvanger over. Hij of zij mag een fles rode, witte of mousserende wijn uitkiezen in één van de 4 aangesloten wijnwebshops en deze thuis laten bezorgen. Bestel dus nu uw Wijn Cadeaukaart voor een feestelijk cadeau!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Wijn Cadeaukaart?

Wanneer u een leuk cadeautje of kleinigheidje wilt geven aan iemand dan komt u al snel uit bij een lekker flesje wijn. Logisch, want een fles wijn is altijd een goed cadeau! Soms kan het echter lastig zijn om precies de juiste wijn uit te kiezen, zeker wanneer u een wat duurdere fles wijn cadeau wilt doen wordt het risicovol. Het zou jammer zijn wanneer u een dure fles wijn schenkt die bij de ontvanger niet in de smaak valt! Wanneer de ontvanger een wijnkenner is, is dit een risico wat altijd op de loer ligt. Er is nu echter een oplossing, namelijk de Wijn Cadeaukaart. Wanneer u iemand een Wijn Cadeaukaart schenkt kan diegene een mooie fles wijn uitzoeken in de Wijn Cadeau webshops. In deze webshops zijn meer vele verschillende soorten wijn te vinden, van witte en rode wijnen tot rosé en champagnes. De prijzen variëren van €4,00 tot €400,00 per fles, dus de mogelijkheden in de webshop zijn zeer ruim! De echte wijnliefhebber kan zich hier helemaal uitleven en u maakt zo iemand zeker blij met deze originele cadeaubon!

Wijn Cadeaukaart nu bestellen

Hoeveel geld er op de Wijn Cadeaukaart komt te staan dat bepaalt u uiteraard als schenker. De bedragen die u op de kaart kunt laten zetten variëren tussen de €10,- en de €150,-. De Wijn Cadeaukaart is hierdoor zowel geschikt als klein bedankje als als groot (verjaardags)cadeau. De ontvanger kan dit bedrag vervolgens spenderen in de webshop. Hierbij heeft hij of zij de keuze om het bedrag in één keer uit te geven, maar het is ook mogelijk om het saldo op de kaart in meerdere delen te besteden. Na een transactie blijft het deel van het saldo dat nog niet is uitgegeven op de cadeaukaart staan, klaar om gebruikt te worden voor een volgende transactie en dus voor nog een andere heerlijke fles wijn of bubbels! Laat het feest beginnen en bestel nu uw Wijn Cadeaukaart!