JewelCard

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Shoppen bij meer dan
300 juweliers

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

De mooiste sieraden en horloges

Geef een mooie accessoire cadeau met de JewelCard. Een mooi sieraad of horloge is een geschenk waar iemand jarenlang plezier van kan hebben. Als gever laat u dan ook een onvergetelijke indruk achter met uw cadeau. Als het om accessoires gaat, kunnen smaken verschillen. Dit kan het een lastige klus maken om precies het juiste sieraad of horloge uit te kiezen dat bij iemands persoonlijke stijl past. Met de JewelCard kunt u de plank niet meer mis slaan! Te besteden bij meer dan 300 juweliers en eenvoudig online te bestellen.

Te besteden tot twee jaar na activatie.

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de JewelCard?

Met de JewelCard geeft u een prachtige accessoire naar keuze. Een sieraad is een van de meest persoonlijke cadeaus die u iemand kunt geven. Niet alleen is het een blijvend cadeau; voor veel mensen hebben sieraden een emotionele waarde. Zeker wanneer ze deze van een bijzonder persoon hebben gekregen of voor een belangrijke gelegenheid. Hoe bijzonder en waardevol een sieraad echter ook is voor een ontvanger, hij of zij zal het waarschijnlijk alleen dragen wanneer het ook echt in de smaak valt en past bij de stijl van die persoon. Het kan nog een hele uitdaging zijn om voor iemand echt een geschikt en passend sieraad te vinden en u wilt uiteraard wel graag dat de ontvanger het sieraad echt mooi vindt. Het is vanaf nu mogelijk om iemand een sieraad te schenken dat altijd in de smaak valt. U kunt namelijk iemand een JewelCard schenken. De JewelCard is de leukste sieraden cadeaubon van Nederland. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger een sieraad naar keuze uitzoeken bij een van de 300 aangesloten juweliers die verspreid zijn over heel Nederland.

JewelCard online kopen

De JewelCard ziet er uit als een pinpas en werkt ook als zodanig. De cadeaukaart kan door de ontvanger dan ook eenvoudig worden verzilverd via het pinapparaat van een deelnemende juwelier. Het bedrag dat op de kaart komt te staan dat bepaalt u als schenker van de kaart. U kunt hiervoor een bedrag selecteren van €10,- tot €150,-, dus de JewelCard kan worden ingezet voor zowel grote als kleine cadeaumomenten! Bestel nu uw JewelCard makkelijk en veilig online en deze zal zo spoedig mogelijk bij u of desgewenst direct bij de ontvanger worden afgeleverd. U kunt uw cadeau nu ook nog extra leuk maken door een persoonlijke boodschap, een feestelijke verpakking en eventueel een fles wijn bij uw bestelling te voegen! Maak nu een echte sieradenliefhebber blij met het sieraad van zijn of haar dromen en geef hem of haar de JewelCard cadeau.