Webshop Giftcard

Webshop Giftcard
Webshop Giftcard

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Online shoppen bij 
200+ webwinkels

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Geef een online shopervaring

De Webshop Giftcard is hét cadeau voor iedereen die van online shoppen houdt, in de breedste zin van het woord. Keuze uit de leukste webshops voor Fashion & Beauty, Sport & Ontspanning, Kids, Wonen, Eten & Drinken en nog veel meer. Met de Webshop Giftcard kan dus echt iedereen een mooi cadeau uitkiezen en deze thuis laten bezorgen. Bestel deze veelzijdige cadeaukaart nu online en geef een online shopervaring cadeau!

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Webshop Giftcard?

Als er iets is dat tegenwoordig veel gebeurt is het wel online winkelen. In plaats van door de stad te struinen kiezen steeds meer, voornamelijk jonge maar ook zeker oudere, mensen er voor om lekker te winkelen op het internet. Alle mogelijkheden binnen handbereik en dat heerlijk vanaf de bank! Wilt u iemand een geschenk geven maar weet u niet precies wat, dan is de Webshop Giftcard helemaal het cadeau van deze tijd. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger online een cadeau naar keuze uitzoeken in een van de 200 aangesloten webshops. De cadeaukaart is niet thema gebonden en kan daardoor aan de meest uiteenlopende cadeaus worden besteed. Van mooie sieraden tot leuke dagjes uit en van mooie bloemen tot sportartikelen, u kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk met de Webshop Giftcard. Deze veelzijdige webshop Giftcard is voor u eenvoudig en veilig online te bestellen en voor de ontvanger makkelijk en vertrouwd te gebruiken via internet door middel van de code die op de cadeaukaart staat!

Webshop Giftcard eenvoudig bestellen

Voor welk bedrag de ontvanger online kan gaan shoppen dat bepaalt u natuurlijk als gever van het cadeau. U kunt een bedrag tussen de €10,- en de €100,- op de kaart laten zetten. Dit maakt de Webshop Giftcard geschikt als kleinigheidje, maar ook zeker als groot cadeau voor een verjaardag of andere grote gebeurtenis. U kunt de cadeaukaart in verschillende vormen bestellen. Dit kan als een fysieke giftcard die bij u thuis of bij de ontvanger thuis wordt afgeleverd in een luxe cadeauverpakking, maar ook in digitale versie. Wanneer u de cadeaukaart in digitale versie bestelt, dan wordt deze direct aan u of aan de ontvanger toegezonden via de e-mail. Makkelijk wanneer u last minute een cadeau nodig heeft! De fysieke cadeaukaart kunt u extra leuk laten inpakken en eventueel laten bezorgen met een fles lekkere wijn erbij.