Goede Doelen Cadeaukaart

Te bestellen in waarden 
van €10,- tot €150,-

Op een werkdag voor 17.00 uur
besteld = dezelfde dag verstuurd

Keuze uit 7
goede doelen

Betaal veilig via: idealmastercardvisa.pngbetalen

Verstuurd door Post NL:postnl

Geef een goed gevoel cadeau

Wilt u iemand verassen met een uniek en onvoorspelbaar cadeau en samen uw steentje bijdragen aan het goede doel? Geef dan nu de Goede Doelen Cadeaukaart. De ontvanger mag de door u gekozen kaartwaarde doneren aan een goed doel dat hem of haar aanspreekt. Aangesloten zijn KWF Kankerbestrijding, ReumaNederland, UNICEF, CliniClows, Natuurmonumenten, War Child en KNGF Geleidehonden. Zeer diverse en mooie goede doelen dus. Bestel nu de Goede Doelen Cadeaukaart en draag samen bij aan een betere wereld.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Kies een leuke verpakking voor uw cadeaukaart

Leuke verpakkingen

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

Laat het cadeau direct bij de ontvanger thuis bezorgen

Bij de ontvanger thuis bezorgen

 

Personaliseren

Wilt u een cadeaukaart met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

uwlogo

Uw logo of foto 
op de cadeaukaart?

Vraag nu gepersonaliseerde cadeaukaarten aan

Wat is de Goede Doelen Cadeaukaart?

Wanneer u iemand graag een zeer uniek en bovendien maatschappelijk verantwoord geschenk zou willen geven, dan hebben wij voor u nu een cadeaubon die aan deze wens kan voldoen. U heeft bij ons nu namelijk exclusief de mogelijkheid om een Goede Doelen Cadeaukaart te schenken. Met de Goede Doelen Cadeaukaart kan de ontvanger een door u bepaald bedrag geven aan een van de goede doelen die zijn aangesloten bij Goede Doelen Cadeaukaart. De deelnemende goede doelen zijn de volgende: het KWF Kankerfonds, de Cliniclowns, UNICEF, Natuurmonumenten, Warchild, KNGF Geleidehonden en het ReumaNederland. De ontvanger kan zelf een goed doel uitkiezen waar hij het bedrag op de Goede Doelen Cadeaukaart aan wil schenken. Zo faciliteert u iemand om een steentje bij te dragen aan het goede doel. Kent u iemand die u met een dergelijke mogelijkheid blij zou maken? Schenk hem of haar dan snel de Goede Doelen Cadeaukaart en draag samen bij aan het goede doel!

Eenvoudig online bestellen (en doneren)

U kunt wanneer u een Goede Doelen Cadeaukaart schenkt als gever zelf bepalen hoeveel geld er op de cadeaukaart komt te staan. U kunt hiervoor alle bedragen tussen de €10,- en de €150,- kiezen. Zo is de Goede Doelen Cadeaukaart een geschikt cadeau idee voor zowel grote als kleine cadeau momenten. Verras nu iemand met dit unieke en onvoorspelbare geschenk en draag op die manier samen uw steentje bij aan het goede doel. U bestelt de Goede Doelen Cadeaukaart eenvoudig en veilig online en deze wordt vervolgens in een luxe doosje bij u of bij de ontvanger thuis bezorgd. U kunt het geheel ook nog extra feestelijk laten inpakken en indien gewenst een lekkere fles wijn laten mee bezorgen met uw cadeaukaart!